Se incarcaTermeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Prevederi legale

Bine ati venit pe site-ul www.cejbuc.ro. Acest site este proprietatea Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti  astfel ca folosirea/navigarea pe site-ul www.cejbuc.ro (denumit în continuare „Site-ul”) de către utilizatori reprezintă acceptul Termenilor Și Condițiilor de utilizare care guvernează relația dintre utilizator și Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti (denumit in cele ce urmeaza „CEJ CAB”), descrise în cele ce urmează:

CEJ CAB a realizat acest Site ca sursă de informare, cu respectarea normelor legale în vigoare privind drepturile de autor, dar și a regulilor de publicitate prevăzute de Legea nr. 188/2000 privind exercitarea profesiei de executor judecatoresc, conform ultimelor completări și modificări.

Utilizand website-ul nostru veti gasi informatii generale cu privire la procedura executarii silite precum si alte stiri, articole si materiale in legatura cu aceasta, inclusiv cu privire la cadrul legislativ aplicabil in Romania, jurisprudenta europeana sau nationala in materia executarii silite. Website-ul ofera totodata fiecaruia dintre utilizatorii sai posibilitatea de a accesa continutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Limitarea răspunderii

CEJ CAB va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea Site-ului și va depune toate diligențele pentru a corecta erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, CEJ CAB nu este ținut responsabil pentru apariția oricăror inadvertențe, erori sau omisiuni ale informațiilor furnizate. Utilizatorul acceptă în mod expres că CEJ CAB nu va fi ținut responsabil pentru nici un fel de daune directe/indirecte, minore/majore sau incidentale, rezultate din utilizarea informațiilor de pe Site sau orice alt aspect în legătură cu acest Site. Conținutul acestui Site are caracter pur informativ, nu reprezintă un mijloc de reclamă și nu poate fi interpretat drept o ofertă de a contracta anumite servicii juridice in materia executarii silite. Totodata, ca masura de protectie si securitate, recomandam ca utilizatorii sa ruleze programe antivirus pentru toate materialele descarcate de pe internet.


Utilizarea acestui Site și toate informațiile conținute, descărcate sau accesate de pe Site sunt puse la dispoziție fără garanții de orice fel și fără a se urmări un anumit scop sau încălcarea drepturilor unei a treia părți. CEJ CAB nu va fi responsabil pentru nici o problemă sau disfuncționalitate a rețelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamentelor, calculatoarelor, programelor sau a oricărui alt element ce poate cauza stricăciuni computerelor personale ca rezultat al utilizării acestui Site.

CEJ CAB își rezervă dreptul să modifice și să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent orice parte a acestui Site sau orice informație conținută în acesta, fără asumarea obligației de a notifica utilizatorii. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe acest Site.

Vizitatorii și utilizatorii acestui Site acceptă și sunt de acord să folosească informațiile pe propriul lor risc. CEJ CAB nu va fi responsabilă pentru orice fel de daune-interese directe, indirecte, cauzate de utilizarea acestui Site.

Informațiile cuprinse în acest Site: (i) au doar un caracter general și nu sunt destinate să abordeze circumstanțe specifice ale nici unei persoane sau entități; (ii) nu sunt exhaustive, exacte sau actualizate; (iii) uneori fac trimitere la site-uri externe, asupra cărora CEJ CAB nu exercită nici un control și pentru care nu își asumă nici o responsabilitate; (iv) nu constituie și nici nu poate substitui o consultație juridică de specialitate in materia executarii silite sau in alt domeniu al dreptului.

CEJ CAB nu garantează și nu va garanta faptul că un document disponibil on-line reproduce exact un text adoptat în mod oficial.

Pe Site, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin ca urmare a furnizării voluntare a numelui, e-mailului și numărului de telefon al acestuia, CEJ CAB neputand fi considerat responsabil pentru erorile survenite din cauza neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor sale

Aspecte legate de Confidentiatate si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt publicate pe site-ul nostru la pagina dedicata

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

In situatia in care acesti Termeni si Conditii se modifica in orice mod vom afisa o versiune actualizata

Legislatie aplicabila si jurisdictie

Acesti Termeni si Conditii de utilizare a prezentului site sunt guvernate de legile din Romania, orice disputa cu privire la sau in legatura cu Termenii si Conditiile de utilizare urmand a fi deferite spre solutionare instantelor competente din Romania

© Copyright 2018 CEJ CAB. Toate drepturile rezervate

Conținutul Site-ului este protejat de legile dreptului de autor. Toate materialele (incluzând, fără limitări, toate articolele, textele, fotografiile, logo-urile și design-ul) conținute în acest Site sunt protejate de legile dreptului de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul expres scris al CEJ CAB. Site-ul este proprietatea CEJ CAB. Utilizatorii se obligă să nu copieze texte, porțiuni de texte sau grafică pentru folosirea acestora în scopuri comerciale.

Este strict interzisă utilizarea acestui Site în scopul distrugerii, întreruperii sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia, sau pentru a discredita/hărțui membrii CEJ CAB.

 

 

 

 

 

 

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord